Tarieven Boekel

Tarieven

De tarieven van Praktijk “Gezellig Stralen” zijn inclusief administratieve werkzaamheden, voorbereiding en materiaalkosten.

  • intake, evaluatie of behandeling individueel: € 85,00
  • verslaglegging:  in overleg met therapeut

Vergoeding via Gemeenten/Jeugdteams/CJG

De praktijk een contract met verschillende gemeenten in Noord-Brabant: Asten, Bernheze, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Deurne, Gemert-Bakel, Grave, Haaren, ’s-Hertogenbosch, Laarbeek, Landerd, Meierijstad, Mill en Sint Hubert, Oss, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Someren, Uden en Vught.

Neem contact op met het Jeugdteam uit uw gemeente om te bespreken of er een beschikking mogelijk is voor volledige vergoeding.

Vergoedingen Particulier

De consulten bij de therapeuten Maaike Dortmans, Natalie van Deursen, Esther Pollman, Susan van der Sanden, Hanny den Boer en Lesley Bouman worden veelal gedeeltelijk of geheel vergoed door uw zorgverzekeraar. De vergoedingen vallen onder de aanvullende zorgverzekering als "psychosociale hulpverlening/ondersteuning of alternatieve hulpverlening".

Kijk voor een lijst met zorgverzekeraars voor Maaike, Natalie, Hanny en Lesley op: vergoedingen NFG.

Kijk voor een lijst met zorgverzekeraars voor Susan en Esther op: vergoedingen Vaktherapie.

Lees zorgvuldig de (aanvullende) polis van uw zorgverzekeraar. Het kan zijn dat bepaalde vormen van hulpverlening of therapievormen zijn uitgesloten.

Ook kunt u de kosten als bijzondere ziektekosten opvoeren bij de belasting.

Voor vragen hierover, kunt u contact opnemen met de praktijk. Klik hier