Succesverhalen

Succesverhalen

Ik ben nog nooit iemand zo dankbaar geweest als Maaike. Ik vind het bijzonder dat je iemand die eigenlijk zo in de knoop zit met zichzelf, zo goed kan helpen.  Je laat mensen hun verhaal doen en je geeft ze het gevoel dat ze gehoord worden. Hoe eng ik het aan het begin ook vond, ik kon je altijd vertrouwen. Ik ben je ook dankbaar voor het vertrouwen dat je in mij had. Jij zag dat ik alleen verder kon en ook al mis ik je nu het is afgerond, je wist wel wat het beste voor me was.
Menthe, 17 jaar
Lieve Maaike, dank je wel dat je Quinn hebt geholpen in zijn zoektocht. Eerlijk gezegd heb je niet alleen Quinn geholpen, maar ook mij om alles beter te begrijpen. Afgelopen tijd heb ik Quinn emotioneel zien groeien. Hij is weer een hele vrolijke, open jongen geworden. Je hebt hem handvatten gegeven voor nu maar ook zeker voor de toekomst. Waardoor hij gebeurtenissen een plekje kan en heeft gegeven.
Nogmaals, dank je wel voor je goede zorgen, gezellige, ontspannen begeleidingsmomenten voor Quinn.
Vivianne (Moeder van Quinn, 12 jaar)

Maaike, ik wil je heel erg bedanken voor je geduld, luisterende oor, tips en vooral voor wat je bereikt hebt met mijn meiden. Ze zijn zo ontzettend gegroeid in alles en kunnen zich erbij of bijna erbij neerleggen, dat het is zoals het is. Je bent een topper! Ga zo door. De meiden en ik zullen je missen en wensen je nog veel succes met alle andere kinderen & ouders.

R.Snelders (moeder van Briannah en Sienna, 10 en 7 jaar)

Door de begeleiding van Maaike is onze zoon Jelte minder angstig. Hij durft nu alleen boven te spelen en gaat meer ontspannen naar bed 's avonds. Hij kan zijn gedachten en gevoelens nu ook beter onder woorden brengen, waardoor hij minder woede-aanvallen heeft. Als moeder vond ik de bejegening erg prettig en de communicatie naar ouders toe.

Moeder van Jelte (8 jaar)

Onze dochter heeft, een van de meest lastige periodes in haar leven, met de begeleiding van Maaike kunnen doorlopen. We hebben alle fases van de echtscheiding voorbij zien komen en kunnen bespreken. Dit is voor onze dochter echt een 'rots in de branding' geweest. Naar mijn mening kan ze nu beter met haar emoties en gevoelens omgaan. Zelfs beter als voor het echtscheidingstraject. Ik vond de persoonlijke gesprekken naar de ouders toe prettig.

M.Theewis (vader van Alyssa, 10 jaar)

De duidelijkheid en de liefdevolle en ook grappige manier van samenwerking tussen onze dochter en Maaike heeft ervoor gezorgd dat zij veel inzicht in zichzelf en haar hoogsensitiviteit heeft gekregen. Daarnaast heeft ze een verdrietig rouwproces een goede en waardevolle plek kunnen geven. De tools en handvatten zullen haar verder helpen in de toekomst. Wat enorm fijn was is de begeleiding die wij als ouders ook kregen. Ondanks dat Dewi toe is aan het afsluiten van deze periode, zal ze Maaike missen. Ze ging met plezier naar haar toe.

P.van Baars (moeder van Dewi-Claire, 9 jaar)

Ik vond het heel erg fijn en leuk bij Maaike. De gesprekken hebben mij zeker geholpen. Ik vond het fijn om met iemand te kunnen praten over mijn vader en mijn moeder. Ik weet nu hoe ik dingen kan oplossen. Ik voel me prettiger thuis en heb een beter contact met mijn vader. Dat is ook wat ik wilde. Het leukste vond ik, dat ik kon tekenen tijdens de gesprekken.

Annelie (11 jaar)

Ik vond het fijn dat ik bij Maaike mijn verhaal kon doen. Maaike, bedankt voor de steun, hulp, tips en adviezen. Ik vond alles top!

Roderick (15 jaar)

Door de begeleiding van Maaike is mijn zelfvertrouwen beter. Ik ben af en toe nog wel onzeker, maar dat is ook iets wat bij mij hoort. Ik weet nog toen ik de eerste keer bij praktijk ‘Gezellig Stralen’ kwam, dat ik me heel anders voelde. Nu ben ik me in zo’n korte tijd veel beter en blijer gaan voelen. Ook praat ik veel meer dan eerst. Ik kan me beter neerleggen bij hoe het bij papa is en hoe het bij mama is.

Gwen  (12 jaar)

Mede dankzij de hulp van Maaike is ons gezin dichter tot elkaar gekomen en staat mijn zoon sterker in zijn schoenen. We hebben het 'open en transparant' communiceren als erg prettig ervaren. Jesse ging altijd met plezier naar de afspraken.

S. Sterkenburg (moeder van Jesse, 11 jaar)

Ik heb de hulp van praktijk 'Gezellig Stralen' als prettig ervaren door de oprechtheid, openheid en duidelijkheid van Maaike. Vooral de rust en het vertrouwen naar onze kids was positief in de begeleiding.

J.Wijt (vader van zoon en dochter, 15 jaar)

Maaike is onze 'rots in de branding' geweest. De kinderen konden hun verhaal kwijt bij Maaike, even 'ontluchten', en kregen tips en adviezen hoe met de problematiek om te gaan. Maaike, ik vond je openheid, eerlijkheid, steun en begrip heel prettig.

Moeder van twee pubers

Maaike is heel lief en Mike is stapelgek op haar. Ze heeft hem meer vertrouwen in zichzelf gegeven en een goede voorbereiding op de vervolg-therapie die hij nog nodig heeft. Ze heeft mij als ouder door zijn zwaarste periode heen gesleept en ik ben haar daar erg dankbaar voor. Dankjewel!

J.Kok (moeder van Mike, 7 jaar)

Maaike is heel enthousiast en open en dat schept meteen een vertrouwensband. Niet alleen met ons als ouders maar ook met onze zoon die met plezier naar haar toe gaat. Maaike weet middels het creatief bezig zijn goed en snel tot de kern van de problematiek te komen en hierin onze zoon op een duidelijke manier te begeleiden. Daarnaast reikt ze hem, maar ook ons, eenvoudig te hanteren handvatten aan om in het dagelijkse leven toe te passen.

D.en S. Velthuis (ouders van Boaz, 6 jaar)

De begeleiding van Kinderpraktijk "Gezellig Stralen" is professioneel en doelgericht. Mijn zoon's enthousiasme en bewustwording is zeker zichtbaar. We hopen met deze handvatten verder te kunnen blijven werken. Kindercoaching is iets dat ik zou willen aanraden aan ieder ander. Ook lijkt het me goed om over een paar jaar te herhalen en er open voor te staan. Ik was als moeder soms super verbaasd dat we soms hele gewone kleine dingen vergeten om aan onze kinderen door te geven. Ze worden snel groot, zijn slim en wijs en daardoor staan we er vaak niet bij stil om kleine vanzelfsprekende dingen ook te blijven bespreken. We zijn zeer blij met de begeleiding van Maaike. Deze sessies hebben de brug helpen te onderhouden bij het uiten van emoties. Maaike nogmaals bedankt en zeker tot ziens.

Familie Holtgreve (ouders van Ilyas, 9 jaar)

Ik vond de begeleiding perfect en ik vond het leuk om naar Maaike toe te gaan. Ik vond het RET-kwartet het leukste om te doen. Maaike, heel erg bedankt. Je bent de beste!

Ilyas (9 jaar)

Maaike, bedankt voor het helpen met mijn vader. Als jij er niet was geweest, dan was ik waarschijnlijk nog steeds erg boos op mijn vader.
Soms dacht ik: “uhh, moet ik naar Maaike?" Maar als ik er was dan dacht ik: “Ze helpt me wel”.
Maar wat ik gewoon wil zeggen is: "Bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt!”
Sebastiaan (11 jaar)

Maaike heeft onwijs veel geduld en 1001 manieren om een kind te benaderen en te bereiken. Mijn dochter is een stuk vrolijker en begripvoller als voorheen. Ze is er nog niet, maar we zijn al wel een aardig eind op weg. Het was fijn dat mijn dochter mocht aangeven of ze wel of niet over het probleem mocht praten. Hierdoor werd het geen "gedwongen" gesprek en werd het aangenamer voor mijn dochter. Maaike is een heel rustig persoon. Ik ben zeer tevreden over alles. Ook de rust die er bij Praktijk Beker (de locatie) heerst, vind ik super. Ik word er zelf ook rustig van.

I. Harder (moeder van dochter, 5 jaar)

Maaike is een vriendelijke open persoonlijkheid waarbij je je gewaardeerd voelt. Door de oudergesprekken, heb ik geleerd om mijn kind te begeleiden in zijn frustraties. Het inzicht wat Maaike geeft in je eigen handelen, zorgt voor de omschakeling richting je kind.

Moeder van twee zonen (5 en 8 jaar)