Praktijk Boekel

Praktijk Boekel

In het pand van Gezellig Stralen zijn drie verschillende praktijkruimtes van 16, 18 en 31 m².

De ruimtes zijn te huur voor therapeuten en coaches die zowel met kinderen, jongeren als hun ouders werken.

Op dit moment wordt het pand gehuurd door de volgende therapeuten:

 

Kim van Erp, praktijk voor Hypnotherapie TJEKK voor zowel kinderen als volwassenen http://www.tjekk.nl

Bij hypnotherapie wordt hypnose ingezet als behandelmethode voor het oplossen van zowel fysieke als psychische klachten en aandoeningen. Door middel van hypnose kan er zeer gericht en doeltreffend gewerkt worden aan een probleem. Dat komt omdat je werkt met het onderbewustzijn waardoor je het probleem direct in de kern aanpakt. Stoppen met roken en afvallen zijn de meest bekende onder de volwassenen, maar denk ook aan angsten, leerproblemen, zelfvertrouwen/zelfbeeld, pijn, bedplassen, stress, tics, slaapproblemen en nog tal van andere klachten. Ook bij bijvoorbeeld ASS-problematiek kan hypnotherapie een doeltreffende aanpak bieden. Over het algemeen gaan kinderen makkelijk in hypnose en vinden ze het ook erg leuk. Dat komt omdat kinderen een levendige en creatieve fantasie/verbeelding hebben omdat bij hen het kritisch denken nog minder ontwikkeld is. TJEKK was al werkzaam vanuit Boxmeer, maar heeft zich dus daarnaast bij Praktijk Gezellig Stralen in het pand gevestigd.  

 

Emiel Verhoeven, energetisch systeem therapeut bij Onbewust-Bewust https://onbewust-bewust.nl

Emiel biedt in het pand van Gezellig Stralen, familieopstellingen aan.

'Spiegelt je kind je iedere keer dezelfde dingen of begrijp je hun signalen niet? Zijn er dingen die zich blijven herhalen in je leven of in je familie? Loop je vast in relaties, gezondheid en/of werk?'

Een familieopstelling is een prachtige manier om te kijken naar de patronen die invloed hebben op jou en je gezin, vanuit het familiesysteem. Een helende vorm om oude pijn, belemmeringen en blokkades aan te kijken en te verwerken. Het familiesysteem is een energetisch systeem waarbij iedereen zijn eigen plek en verantwoordelijkheid heeft. Als er iemand niet op zijn plek staat of als er trauma’s verzwegen zijn, dan dragen de generaties erna,  dit onbewust met zich mee.

In een familieopstelling draait het om zichtbaar maken wat jou en/of je kinderen belemmert vanuit het familiesysteem. Tijdens een opstelling wordt er niet gewerkt aan een oplossing,  maar wordt er zichtbaar gemaakt wat gezien mag worden. We kunnen namelijk niet het probleem van je voorouders oplossen, maar wel zorgen dat jij en je kinderen niet meer of minder belast worden.

Er wordt met representanten gewerkt, dus het is niet nodig om met je hele gezin te komen. Je kan ook gewoon alleen komen. Bij fysieke of mentale problemen wil Emiel graag even contact, voordat je de opstelling boekt.

Je kunt als vraagsteller mee doen, dan wordt je vraag behandeld in een opstelling. Je kunt ook als representant meedoen. Dan word je ingezet in een opstelling en mag je mee ervaren wat er speelt. Vaak raakt dit jou ook.

Een familieopstelling in Boekel is te boeken via deze link:

https://onbewust-bewust.nl/product/familieopstellingboekel