Home

SLide test

[image-carousel]

 

Welkom bij “Gezellig Stralen”, de praktijk met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van therapie, coaching en EMDR voor kinderen, jongeren en hun ouders. In deze praktijk staat vertrouwen, maar ook gezelligheid centraal. Ons doel is om het kind en de ouders weer te laten stralen en te laten genieten van de mooie dingen in het leven. 

Praktijk “Gezellig Stralen” werkt systeemgericht (met het hele gezin) en leert kinderen en hun ouders om problemen zelf op te lossen, zodat ze zich weer sterk voelen en persoonlijk verder kunnen ontwikkelen. Praktijk “Gezellig Stralen” geeft kinderen/pubers en ouders net dat steuntje in de rug wat ze verdienen middels betrokkenheid, enthousiasme en deskundigheid. De praktijk heeft een holistische visie, wat betekent dat we de mens als één geheel zien.

 

De praktijk biedt hulp op verschillende gebieden, zoals o.a. bij angst, negatief zelfbeeld, emotie regulatie, burn-out klachten bij pubers, prikkelverwerking, hsp en verlies (scheiden en overlijden). We werken met verschillende methodieken en werkwijzen, zoals o.a. speltherapie, creatieve therapie, psychosociale therapie, cognitieve gedragstherapie, EMDR, positieve psychologie, energetische therapie.

Gezellig Stralen heeft verschillende registraties en wordt gezien als een erkende zorgaanbieder.

De praktijk heeft contracten met verschillende gemeenten in Noord-Brabant: Asten, Bernheze, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Deurne, Gemert-Bakel, Grave, Haaren, ’s-Hertogenbosch, Laarbeek, Landerd, Meierijstad, Mill en Sint Hubert, Oss, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Someren, Uden en Vught.

Neem contact op met het Jeugdteam uit uw gemeente om te bespreken of er een beschikking mogelijk is voor volledige vergoeding.

Klik op de link voor meer informatie Therapie 

 

Contact

Locatie Boekel
De Vlonder 207
5427 DG Boekel

06-14603356

Locatie Den Bosch
Rijnstraat 495 f
5215 EJ Den Bosch

06-14603356
info@gezelligstralen.nl
www.gezelligstralen.nl

                                KVK 58877738

Algemene Voorwaarden